Wat we doen

  Als full-service PR-bureau begeleiden we reisorganisaties van A tot Z. Je mag ons gerust een nichebureau in een nichemarkt noemen, maar wij gaan steeds dat stapje verder. 
  Enter de Belgische media

  Mediarelaties

  Zorg ervoor dat jouw merk of bestemming top of mind wordt op de Belgische markt, door
  • Persberichten en nieuwsbrieven uit te sturen
  • Individuele persreizen en groepspersreizen te organiseren
  • Persconferenties en (virtuele) evenementen op te zetten
  • Een media- of barter deal te plannen
  • Actuele mediatrends te monitoren
  Het is de Merckx in Tatras
  Laat je verhaal voor jou vertellen

  Influencer marketing

  Je wilt de troeven van jouw bestemming uitspelen. Of je hebt een spectaculair nieuw toeristisch product dat je in de kijker wilt zetten bij de Belgische consument. Maar het klinkt te mooi om waar te zijn als je het zelf vertelt, nietwaar? We snappen het.

  Soms is het beter om je verhaal te laten vertellen door een authentieke, invloedrijke stem. Met sterke verhalen, mooie beelden en de perfecte doelgroep voor ogen. Sound of C heeft een breed netwerk van zogenaamde influencers: bloggers, bekende Vlamingen, Instagrammers, YouTubers, TikTokkers, enz. Ontdek wat ze voor jou kunnen betekenen.
  Maak het persoonlijk

  Event management

  Wij vinden persoonlijke contacten een onmisbare factor om een waardevolle samenwerking op te zetten. Daarom organiseren we graag evenementen om jou de kans te geven de beste Belgische journalisten en influencers te ontmoeten. We creëren evenementen op maat of je kunt aansluiten bij een van onze bestaande evenementenconcepten. 

  • The Belgian Travel Blog Awards. Grootste bijeenkomst van travel influencers in België, sinds 2016!
  • C-Soirée: jouw eigen influencer event. Ontmoet een kwalitatieve selectie van online influencers en laat hen jouw aanbod ontdekken.
  • Sound of Tea: ons virtuele persevent, gelanceerd tijdens de pandemie in 2020. Hou media en influencers op de hoogte van je nieuwste campagnes en producten tijdens een virtuele sessie van een uur.
  Zin in iets anders? Wij helpen jou om de juiste setting te creëren en je doelgroep te bereiken. We ondersteunen jou van A tot Z in het implementatieproces: van concept, over uitnodiging en de ontwikkeling van communicatiemateriaal tot de coördinatie en opvolging van het evenement.

  Het is de Merck in Zillertal
  Connecteer en interageer

  Social media management

  Bij sociale media is het belangrijk te luisteren naar de noden en wensen van je volgers en te zorgen voor interactie. Met relevante en inspirerende content kun je een betrokken fanbase creëren. Vind je het moeilijk om te weten welke content werkt, hoe je connectie maakt met je volgers of hoe je community management best aanpakt? Enter Sound of C.

  Wij helpen reismerken en -bestemmingen om een contentplan op te stellen dat past bij hun marketingbehoeften, we zorgen ervoor dat jouw community zich gehoord voelt en we analyseren de resultaten van onze gecombineerde social media-inspanningen. We meten, rapporteren en evalueren op constante basis.
  Kleur buiten de lijntjes

  Marketingstrategie

  Heb je behoefte aan een joint promotion, mediacampagne, straatactivatie of een andere marketingactie? Let’s do it! Vertel ons over je doelstellingen en doelgroep en wij gaan aan de slag. Ons uitgebreide netwerk en onze partners staan voor je klaar.

  Onze portefeuille

  We zijn op dit moment actief voor volgende klanten:
  Leuk je te ontmoeten

  Let’s get connected!

  Elke samenwerking begint met een eerste ontmoeting.

  Sound of C

  Koning Albertstraat 76/1A
  3290 Diest

  Contactgegevens