Over ons

  Sound of C is een full-service PR- en marketingagentschap voor de reisindustrie.
  Tjoolaard in Namibia for Sunny Cars
  Over Sound of C

  Resultaten zijn onze drive, klanttevredenheid onze brandstof

  Onze motor is van oerdegelijke Vlaamse makelij. Klaar om samen met jou heel wat kilometers af te leggen.

  In een tijdperk waarin doelgerichte, authentieke en boeiende communicatie belangrijker is dan ooit, staat ons gemotiveerde en ervaren team klaar om jouw doelgroep op de best mogelijke manier te targeten. Als je op zoek bent naar een groot, fancy (en duur) PR-bureau, dan zoek je best nog even verder.

  Maar als je nood hebt aan een hardwerkend PR-team met jarenlange ervaring in de reissector om jouw bestemming top of mind te maken bij Belgen, dan ben je aan het juiste adres! Maak kennis met het Sound of C-team:

  Team

  Jo Thuys

  Managing Director

  Lynse Coomans

  PR & Online Marketing Consultant

  Heleen Luyckx

  Jr. Consultant

  Duurzaam toerisme

  Als travel PR-bureau zijn we ons terdege bewust van de impact van onze campagnes op natuur en omgeving. Daarom compenseert Sound of C sinds 2018 standaard de CO2-uitstoot van al haar persreizen via Climate Neutral Group. Geld dat integraal geïnvesteerd wordt in duurzame energieprojecten in ondermeer Cambodia, India en Oeganda.

  Bedrijven en organisaties die focussen op duurzaam toerisme ontvangen een speciaal tarief indien ze met ons wensen samen te werken. Meer info?
  Werken bij Sound of C

  Sound of the intern

  We houden van nieuw talent, nieuwe ideeën en toffe collega’s. Sluit je aan bij ons team als stagiair en leer alles over de ins en outs van Travel PR. Klaar voor een uitdaging?

  Sound of C

  Koning Albertstraat 76/1A
  3290 Diest

  Contactgegevens