We totally C you

  We vertellen jouw verhaal aan media, bloggers en andere key influencers in België.

  Full-service PR- en marketingbureau voor de reisindustrie

  Met een hart voor reizen en meer dan tien jaar ervaring in travel PR, vertellen we jouw verhaal met passie. Dankzij onze persoonlijke hands-on aanpak en ons kwalitatief netwerk van media, bloggers en andere key influencers kunnen we jouw bestemming of product succesvol presenteren op de Belgische markt.
  A Fashion Taste in Aruba
  Services

  Hoe kunnen we jou helpen?

  Als full-service travel PR-bureau begeleiden we reisorganisaties van A tot Z. We zijn dan misschien een nichebureau in een nichemarkt, maar wij gaan net dat stapje verder. Met een gepassioneerd PR-team dat net zoveel van jouw product of bestemming houdt als jijzelf, maken wij je bestemming top of mind via: 

  Inspirerende cases

  Hebben we je aandacht getrokken? Perfect! Tijd om te ontdekken hoe een campagne eruit zou kunnen zien via een aantal van onze klantencases.
  Onze troeven

  Waarom Sound of C?

  Kiezen voor Sound of C betekent:
  • 400+ journalisten en 1000+ influencers in onze database
  • 10+ jaar ervaring in Travel PR & Marketing
  • Pro-actief en creatief team van consultants en partners

  Wat onze klanten zeggen

   Met een uitgebreid pers- en influencernetwerk, veel kennis van de Belgische reiswereld en een vlotte pen, is Sound of C al enkele jaren een waardevolle partner voor de Aruba Tourism Authority op de Belgische markt.
   Sharmin De Vries, Touism Authority Aruba
   Sinds de start van de samenwerking waren we meteen tevreden. Voor de communicatie van nieuws verschaft Sound of C steeds de juiste begeleiding.  Het grote bereik van berichten en de inzet voor specifieke wensen tonen hun professionaliteit.
   Thibault van Look, Interhome
   Sound of C heeft de afgelopen zeven jaar uitstekend werk verricht. Ze zijn zeer toegewijd en delen altijd hun mening over onze ideeën. Dit is een van de redenen waarom we onze stad zo succesvol in de Belgische media hebben kunnen presenteren.
   Petra Sievers, Hannover Marketing & Tourism
   Het serviceniveau, de sterke PR- en social mediastrategie en het advies dat Sound of C levert, samen met een uitstekende executie, is een waardevolle troef gebleken voor de algemene promotieactiviteiten van onze organisatie op de Belgische markt.
   Ivan Novak, Croatian National Tourist Board
   Sound of C heeft onze influencerstrategie naar een hoger niveau geleid, dankzij de creatie van onze Roadtrippersclub. Dankzij hun creatieve ideeën en contentcreatie hebben we onze top of mind positie als autohuurexpert op de Belgische markt kunnen bestendigen.
   Suzanne Al, Sunny Cars

  Sound of C

  Koning Albertstraat 76/1A
  3290 Diest

  Contactgegevens